Rimage - Over Virtual Vision

Rimage - Over Virtual Vision
Rimage Thermal Publishers Rimage Thermal Publishers

Informatie - Over Virtual Vision

 

Over Virtual Vision

Virtual Vision is de Nederlandse leverancier van Rimage systemen, support en supplies. Virtual Vision is actief sinds 1995 en vanaf 2001 heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd op het gebied van duplicatie- en printsystemen voor de Nederlandse en Belgische markt. Voor elke behoefte op het gebied van CD, DVD en Blu-Ray publishing kunnen wij samen met onze partner Rimage een passende oplossing bieden.

Rimage

Een aantal redenen om voor de Rimage thermische systemen van Virtual Vision te kiezen;

Persoonlijk adviesPersoonlijk advies
Wij voorzien u graag persoonlijk van advies wanneer u op zoek bent naar een disc publishing oplossing. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u duidelijke en overzichtelijke informatie bieden over de verschillende producten en hun mogelijkheden. Op basis van uw wensen kunnen wij u de best geschikte configuratie aanbevelen. Alle beschikbare productinformatie kunt u vinden op onze productpagina's. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bereiken per telefoon en e-mail.

Compleet assortimentCompleet assortiment
Wij leveren alle Thermische Disc Publishing oplossingen van Rimage. Hiermee bieden wij een complete range thermische systemen voor het automatisch dupliceren en printen van CD, DVD en Blu-Ray. Zowel voor incidenteel gebruik als productiedoeleinden kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Service en supportService en support
Mocht u een probleem ondervinden met een van onze producten dan bieden wij hiervoor uitgebreide telefonische ondersteuning. Indien een probleem niet telefonisch is te verhelpen dan zorgt onze snelle support service dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Reparaties kunnen normaal gesproken op korte termijn worden uitgevoerd. Voor veel van onze producten zijn optionele garantieuitbreidingen en on-site service mogelijkheden te bestellen.

Copyright ©2001-2024 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.